Τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων

Η επιλογή του καλύτερου πληντυρίου ρούχων είναι δύσκολη υπόθεση. Κάποιοι θέλουν μεγάλη χωρητικότητα, για άλλους το σημαντικότερο είναι η οικονομία, ο θόρυβος ή ακόμη και οι νέες τεχνολογίες. Παρακάτω έχουμε κάνει επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

1.Siemens WM12B260GR

Το Siemens WM12B260GR είναι μια από τις πιο οικονομικές επιλογές. Αν και η τιμή είναι χαμηλή δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ακριβότερα πλυντήρια ρούχων. Έχει μεγάλη χωρητικότητα 6 κιλών, ενεργειακή κλάση Α+++ και μέγιστη ταχύτητα στυψίματος 1200rpm. Με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να βρεις αυτό που ταιριάζει στα ρούχα σου αλλά και δυνατότητα γρήγορης πλύσης μέσα σε 30 ή και 15 λεπτά. Χάρη στην τεχνολογία WaterPerfect το πλυντήριο της Siemens μπορεί και αναγνωρίζει την ποσότητα των ρούχων ώστε να ρυθμίζει την κατανάλωση του νερού και να εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση. Με τη λειτουργία SpeedPerfect ο χρόνος πλύσης στα προγράμματα που χρησιμοποιείς πιο συχνά μειώνεται έως και 65% ενώ με το EcoPerfect εξασφαλίζει τέλεια πλύση κάθε φορά. Με τις ενδείξεις στα Ελληνικά θα βρίσκεις εύκολα το πρόγραμμα που επιθυμείς ενώ με την ενσωματωμένη οθόνη θα βλέπεις άμεσα όλες τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πλύσης όπως τη θερμοκρασία ή και τις στροφές στυψίματος. Επίσης, σε περίπτωση υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού το πλυντήριο σε ειδοποιεί ενώ με το χρονοδιακόπτη θα προγραμματίσεις την πλύση θα έως και 24 ώρες μετά.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


2. Samsung WF70F5E0W2W

Με το νέο και πρωτοποριακό πλυντήριο της Samsung, WF70F5E0W2W με τεχνολογία Eco Bubble, απολαμβάνεις τέλεια καθαρά ρούχα και μάλιστα εξοικονομώντας ενέργεια. Το Samsung WF70F5E0W2W είναι ένα πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης και ο κυψελωτός κάδος του (Diamond Drum) περιστρέφεται στο στύψιμο με έως και 1200 στροφές το λεπτό και μπορεί να χωρέσει έως και 7 κιλά ρούχων. Στα πλεονεκτήματα του WF70F5E0W2W, είναι η τεχνολογία Eco Bubble, η ψηφιακή οθόνη smart λειτουργίες, ο σταθεροποιητής τάσης, η κεραμική αντίσταση που δεν πιάνει άλατα, οι δυνατότητες ανίχνευσης φορτίου και αφρού, ο έλεγχος ανισορροπίας, το αυτόκαθαριζόμενο φίλτρο, η προστασία από υπερχείλιση αλλά και το κλείδωμα για παιδιά.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


3.SAMSUNG WW80K44305W/LV

Ενεργειακή κλάση A+++(-10%) Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40% περισσότερο σε σχέση με το Α.
Τεχνολογία AddWash Επιτρέπει την προσθήκη ξεχασμένων ρούχων, απορρυπαντικού ή μαλακτικού οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου πλύσης. Παράλληλα, μπορούν να προστεθούν ρούχα που έχουν πλυθεί στο χέρι για στύψιμο, κατά την εκκίνηση της διαδικασίας του ξεβγάλματος. Αρκεί ένα πάτημα στο κουμπί «Παύση», προκειμένου να ανοίξει αμέσως το επιπλέον πορτάκι. Το μέγεθός του επιτρέπει ακόμα και την προσθήκη φούτερ ή και τζιν παντελονιού!
Digital Inverter Motor Inverter Μοτέρ που προσφέρει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (175kwh/έτος), χαμηλή κατανάλωση νερού (42λτρ/πλύση) & χαμηλή στάθμη θορύβου (50db min).
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


4. Whirlpool WWDC9716

Με την τεχνολογία 6ης Αίσθησης που αποτελεί καινοτομία της WHIRLPOOL, το πλυντήριο-στεγνωτήριο WWDC 9716 απευθύνεται σε όσους επιθυμούν υψηλή αποτελεσματικότητα στην πλύση και στο στέγνωμα, φροντίδα για τα ρούχα τους και παράλληλα εξοικονόμηση πόρων, όπως ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού. Η τεχνολογία 6ης Αίσθησης ρυθμίζει αυτόματα την ποσότητα του νερού, την θερμοκρασία, τον χρόνο στυψίματος και στεγνώματος ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει, για να απολαμβάνεις αποτελεσματικότητα αλλά και οικονομία. Για παράδειγμα ο συνδυασμός της 6ης Αίσθησης με το πρόγραμμα Χρωματιστά στους 15°C, προσφέρει έως και A -85% οικονομία ρεύματος, για τα ίδια αποτελέσματα πλύσης αν είχες επιλέξει θερμοκρασία 40°C. Επιπλέον προσφέρει ειδικό πρόγραμμα για το φρεσκάρισμα των ρούχων με ατμό και την εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών. Ο χειρισμός και οι ρυθμίσεις είναι απλούστατη διαδικασία χάρη στην οθόνη, στα πλήκτρα και στο περιστροφικό χειριστήριο ενώ με το νέο, προηγμένο μοτέρ τεχνολογίας Inverter, νιώθεις ξεγνοιασιά και σιγουριά επίσης, αφού καλύπτεται από 10ετή εγγύηση! Μπορείς να πλύνεις ξεχωριστά έως και 9 κιλά ρούχων και να στεγνώσεις έως και 7 κιλά ρούχων.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


5.BOSCH WVG30441EU

Με το BOSCH WVG30441EU θα ξεχάσεις το άπλωμα των ρούχων, ενώ επιπλέον θα κάνει σημαντική οικονομία σε δύο τομείς: στον χώρο του σπιτιού σου, και στα χρήματα σου. Το πλυντήριο -στεγνωτήριο είναι μία συσκευή 2-σε-1 και επομένως εξασφαλίζεις χώρο αλλά και χρήματα, αφού δεν είναι απαραίτητη η αγορά δεύτερης συσκευής. Όταν στεγνώνεις τα πλυμένα ρούχα μέσα στο σπίτι, πρέπει να αερίζεις το χώρο συχνά. Γιατί ένα πλυμένο ρούχο στην απλώστρα εκλύει έως και 4 λίτρα νερού στην ατμόσφαιρα, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει μούχλα. Η μόνη λύση: αέρισμα και θέρμανση, ξανά και ξανά. Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά το χειμώνα, καθώς για να ξαναζεσταθούν τα δωμάτια χρειάζεται πολλή ενέργεια, ενώ αντίθετα με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο της BOSCH, όχι μόνο εξοικονομείς ενέργεια αλλά αποφεύγεις την μούχλα και την υγρασία.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


6.MORRIS CDW-12810

Ο προηγμένης τεχνολογίας Inverter κινητήρας άμεσης κίνησης, περιστρέφει το τύμπανο απευθείας χωρίς την χρήση ιμάντα και τροχαλίας. Η μετάδοση της ισχύος απευθείας στο τύμπανο, ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και το θόρυβο, ενώ βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση.
Εκατομμύρια από δυναμικές φυσσαλίδες αέρα σε συνδυασμό με την ειδικά σχεδιασμένη ροή του νερού απομακρύνει την βρωμιά από τα ρούχα. Επίσης βοηθά στην ταχύτατη ενεργοποίηση του απορρυπαντικού για την καλύτερη απομάκρυνση της βρωμιάς από τις ίνες των ρούχων ακόμα και σε κρύο νερό. Το σύστημα Air bubble προστατεύει τα ρούχα από την τριβή και αυξάνει την απόδοση της πλύσης.
Αυτόματο σύστημα παροχής απορρυπαντικού και μαλακτικού. Συμπληρώστε απορρυπαντικό και μαλακτικό μια φορά το μήνα. Ο Dr. Dispenser θα υπολογίσει για εσάς ακριβώς την αναγκαία δόση απορρυπαντικού και μαλακτικού για κάθε πλύση, γλυτώνοντας σας από περιττά έξοδα.
Ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή η οποία ψεκάζει το νερό σε 3 κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να καλύπτει όλη την επιφάνεια του κάδου κατά την διάρκεια της πρόπλυσης και του ξεβγάλματος. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η απόδοση της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα γίνεται εξοικόμηση ενέργειας και χρόνου.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και εδώ.


7.AEG L87695NWD

Με μία συσκευή, μπορείς να καλύψεις δύο από τις σημαντικότερες ανάγκες στο σπίτι, το πλύσιμο των ρούχων και το στέγνωμα τους. Χάρη σε μία συσκευή 2-σε-1 όπως είναι η συγκεκριμένη (πλυντήριο-στεγνωτήριο) θα εξοικονομήσεις χρήματα, αφού η αγορά δεύτερης συσκευής δεν είναι απαραίτητο. Πέρα όμως από χρήματα, θα εξοικονομήσεις και χώρο στο σπίτι, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για άλλες ανάγκες, δικές σου ή της οικογένειάς σου. Η συσκευή AEG L87695NWD μπορεί να πλύνει έως και 9 κιλά ρούχων (τα οποία μάλιστα μπορεί να στύψει με ταχύτητα 1600 στροφών το λεπτό, δείγμα της εξαιρετικής του απόδοσης) αλλά και να στεγνώσει έως και 6 κιλά ρούχων με εξαιρετική απόδοση και ασφάλεια. Εξάλλου, εξοπλίζεται με την τεχνολογία DualSense, με την βοήθεια της οποίας όχι μόνο πλένει αποτελεσματικά όλα τα είδη ρούχων και υφασμάτων, αλλά τα φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή διατηρώντας τα χρώματα και τις ίνες τους, σαν να ήταν καινούρια. Την τεχνολογία DualSense υποβοηθάει η τεχνολογία OptiSense, η οποία χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες για να ζυγίσει το φορτίο, και να προσαρμόσει και να βελτιστοποιήσει την διάρκεια της πλύσης, την ισχύ του καθώς και την κατανάλωση πόρων.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


8.SAMSUNG WD90J6400AW/EE

Χωρητικότητα 8/6 κιλά
Στροφές στυψίματος 1.400/λεπτό

Ενεργειακή κλάση Α

Digital Inverter Motor: Ο ψηφιακός κινητήρας Inverter διαθέτει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό χωρίς ψήκτρες, ενώ χρησιμοποιεί μαγνήτες για την περιστροφή του κάδου. Εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου, ακόμα και κατά τη διάρκεια του στιψίματος. Η δραστηριότητα ρυθμίζεται από μια ηλεκτρονική συσκευή που διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση σε οποιαδήποτε ταχύτητα περιστροφής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και προσφέροντας 10 χρόνια εγγύηση λειτουργίας.

Τεχνολογία Eco Bubble: Προτού ξεκινήσει ο κανονικός κύκλος πλυσίματος, δημιουργεί στον κάδο φυσαλίδες από την διάλυση του αέρα με το απορρυπαντικό. Έτσι μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα & δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα σε σχέση με ενός παραδοσιακού συστήματος. Τώρα μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, διατηρώντας ανέπαφα τα χρώματα & τη φυσική ομορφιά και των πιο ευαίσθητων ρούχων εξοικονομώντας ταυτόχρονα ένεργεια.

Bubble Soak: Τα ρούχα μουλιάζουν στην δύναμη του αφρού, με αποτέλεσμα το απορρυπαντικό να διεισδύει γρηγορότερα στις ίνες των ρούχων για να διαλύσει δώδεκα από τους πιο συχνούς τύπους λεκέδων όπως κρασί, ντομάτα ή κραγιόν. Μπορεί να ενεργοποιηθεί στα προγράμματα Βαμβακερά, Συνθετικά, Τζιν & Βρεφικά.

Η λειτουργία προσθέτει ένα επιπλέον στάδιο (μέχρι 30′) στον κύκλο πλύσης.

Super Speed: Επιτρέπει την ολοκλήρωση ενός απλού προγράμματος πλυσίματος σε μολίς 59′ (για πλύση μέχρι 5 κιλών) χάρη σε μία επιπλέον παροχή διπλού ψεκασμού στον κάδο. Προσφέρει έξι προγράμματα πλυσίματος για να απομακρύνετε γρήγορα κάθε είδος δύσκολης βρωμιάς ενώ εγγυάται άψογα αποτελέσματα.

Τεχνολογία Aqua Hose & Leakage Sensor: Χάρη στη σύνδεση του σωλήνα διακοπής νερού & συστήματος ελέγχου με ψηφιακούς αισθητήρες, οποιαδήποτε απώλεια νερού εντοπίζεται αυτόματα, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο πλημμύρας να αποτρέπεται. Επιπλέον, όλα τα πλυντήρια είναι εξοπλισμένα με σωλήνα αποστράγγισης νερού στο φίλτρο της πόρτας, για να αποφεύγεται οποιαδήποτε διαρροή κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Προγράμματα Φρεσκαρίσματος, απολύμανσης, στεγνό καθάρισμα βαμβακερών & συνθετικών
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και εδώ.


9.LG F1255FD

Η καινοτόμος τεχνολογία 6 Motion εμπνευσμένη από το πλύσιμο στο χέρι

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του μηχανισμού Direct Drive, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, ο μηχανισμός του πλυντηρίου προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος. Όπως ακριβώς κάνει το πλύσιμο στο χέρι. Έτσι μπορείτε να μένετε ήσυχοι ότι τα ρούχα σας θα είναι απόλυτα καθαρά και θα έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει.

Λιγότερος Θόρυβος + Κραδασμοί

Σε σχέση με τους παραδοσιακούς κινητήρες με ψήκτρες, ο κινητήρας Inverter Direct Drive είναι ένας ηλεκτρικός κινητήρας αντιστροφέας, επομένως διασφαλίζει την εξάλειψη όλων των θορύβων που οφείλονται στην επαφή των ψηκτρών.

Μέγιστη Προστασία

Στην αντίσταση υπάρχει σύστημα επεξεργασίας κατά των αλάτων για προστασία από τη διαβρωτική δράση των αλάτων, διασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη διάρκειά ζωής της. Η ηλεκτρονική κάρτα είναι ενσωματωμένη σε μια ειδική στρώση σιλικόνης που την προστατεύει από το νερό, τη σκόνη, τη βρωμιά, τις δονήσεις, κ.λπ.
Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


10.Miele WKH 132 WPS

Σχεδιασμός

• Πλάγιος πίνακας χειρισμού με ψηφιακή οθόνη TFT μιας σειράς με λευκά γράμματα
• Δυνατότητα τοποθέτησης σε κολόνα ή και κάτω από πάγκο εργασίας (το καπάκι δεν αφαιρείται)
• Διάμετρος πόρτας 45 cm, άνοιγμα πόρτας δεξιά
• Εργονομικός σχεδιασμός με πρόσοψη εμαγιέ

Επαναστατικό πλύσιμο

• Λειτουργία PowerWash 2.0 με τεχνολογία Spin&Spray : για 10% καλύτερη απόδοση πλύσης απ’ ότι πριν
•TwinDos Αυτόματη δοσολογία υγρών απορρυπαντικών σε δύο φάσεις UltraPhase1 & UltraPhase 2 (παγκόσμια καινοτομία Miele)
•CapDosing: Δοσολογία μαλακτικού ή εξειδικευμένων απορρυπαντικών σε μερίδες
• 400 – 1600 στροφές ανά λεπτό
• Νέος σχεδιασμός στον θερμικό ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο 64 lt για τέλεια πλύση και φροντίδα έως 9 kg ρούχων (αποκλειστικότητα Miele)
• Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών πλύσης, ξεβγάλματος και στυψίματος, ανάλογα με το είδος του ρούχου
• Fuzzy Logic, αυτόματη προσαρμογή της κατανάλωσης ενέργειας και νερού για μέγιστη οικονομία
• Επαγγελματικός κινητήρας ProfiEco Motor
• Δυνατότητα επιλογής “χωρίς στύψιμο” και “παύση ξεβγάλματος”
• Ηλεκτρονικός έλεγχος αφρού, Συνεχής ζυγοστάθμιση ρούχων κατά τη διάρκεια του στυψίματος, Update, σύστημα αναβάθμισης προγραμμάτων, Μετρητής ποσότητας νερού

Επιλογή προγραμμάτων

• Περιστρεφόμενος επιλογέας και πλήκτρα σε λευκό χρώμα
• Ελληνικό μενού και επιπλέον γλώσσες

Πρόσθετα πλήκτρα

•ProgrammManager: τροποποιήστε το πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σας, με 5 τρόπους: Εντατικό, Eco, Εξαιρετ. Προστατευτικό, Εξαιρετ. Αθόρυβο, AllergoWash
• Προ-Σιδέρωμα
•Σύντομο πρόγραμμα “Kurz”,
•Πρόσθετο νερό
•Σύστημα αφαίρεσης λεκέδων (3 από 6 λεκέδες)
•Πλήκτρα αφής για: Dos, Caps, EcoFeedback

Δείτε τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και εδώ